Registering for the Beta

ryunokami
Peon
Peon
Posts: 1
Joined: Tue May 03, 2016 10:05 am

Registering for the Beta

Postby ryunokami » Tue May 03, 2016 10:06 am

Is anyone else having trouble? I can't get through to it. I keep getting Please enter a value as an error but all the boxes are filled in.

Samanosuke
New Vassal
New Vassal
Posts: 3
Joined: Wed May 04, 2016 4:53 am

Re: Registering for the Beta

Postby Samanosuke » Wed May 04, 2016 4:57 am

Hi I have just registered just to reply to you my younger brother is having the same problem I hope someone replies to this post to find answers before the May 9th.

Samanosuke
New Vassal
New Vassal
Posts: 3
Joined: Wed May 04, 2016 4:53 am

Re: Registering for the Beta

Postby Samanosuke » Wed May 04, 2016 5:02 am

Okay explanation everytime my younger brother fills out the beta email, name, and region it says please enter a value. What does that mean all the information is complete..

Samanosuke
New Vassal
New Vassal
Posts: 3
Joined: Wed May 04, 2016 4:53 am

Re: Registering for the Beta

Postby Samanosuke » Wed May 04, 2016 5:06 am

Please let me know asap if anyone knows what's going on.. Psn tag "HIXSN4K3XIH" send me message also my younger brother "Valorfield" if any answers comes up please and thank you.

jonaswashe
New Vassal
New Vassal
Posts: 3
Joined: Wed May 04, 2016 7:44 am

Re: Registering for the Beta

Postby jonaswashe » Wed May 04, 2016 7:47 am

There's currently some kind of bug with Beta Signups, I was not successfully in any browser on the main Grand Kingdom Beta signup page.

Try registering here instead: (grabbed from source on the Beta signup page)
http://nisamerica.us11.list-manage.com/ ... 08418cb303


Return to “Grand Kingdom”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests